Betingelser

Generelle oplysninger

Allergibutikken Aps
Cvr. 42206695
Gl. Skolevej 7
Email. mail@allergibutikken.dk
Tlf. 40844020

Betaling

Du kan betale med følgende betalingskort mv: Dankort, VISA, MasterCard, JCB, Diners, MobilePay.Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
 

Fragt

Vi har valgt følgende 2 tranportører til at levere dine pakker ud til dig, GLS og DAO

GLS og DAO leverer begge indenfor Danmark's grænser, og kan hver i sær benyttes til forskellig leverance.

Vælger du GLS, kan du få pakken leveret til pakkeshop, privatlevering eller erhvervslevering, typisk med 1 arbejdsdags leveringstid.
Vælger du DAO, så er den primære leveringsform, privat, hvor pakken typisk lander senest indenfor 1 døgn fra afsendelse.

Ønsker du at pakken må stilles på din adresse, uden at du er hjemme, anføres dette i kommentarfeltet, under ordreafgivelsen.
Vi kan IKKE garantere at transportøren godtager dette, men derimod tager pakken med til nærmeste udleveringssted, såfremt du ikke er hjemme.

GLS Erhvervslevering, kræver cvr. nummer på adressen, samt at der er nogen til at modtage pakken indenfor normal arbejdstid .


Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Du har 14 dages fortrydelsesret på dine varer fra den dag, du modtager varerne jf. Forbrugeraftaleloven. Leveres ordren af flere omgange er fortrydelsesfristen gældende fra dagen, hvor du modtager den sidste vare. Falder den sidste dag for brug af fortrydelsesretten på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, d. 24. eller 31. december udløber fristen den følgende hverdag.

Fortrydelsesretten bortfalder helt eller delvist, hvis:

  • varen er taget i brug

  • varen er beskadiget, mens du havde ansvaret for den

  • plombering eller lignende er brudt

  • varen er håndteret på en anden måde, end man almindeligvis ville gøre i en fysisk butik for at undersøge og prøve produktet.

Specialtilpassede eller -designede varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du skriftligt oplyse Allergibutikken Aps om, at du vil fortryde købet, dette gøres via formularen nederst på denne side. Den skal udfyldes og returneres til vores mail på: mail@allergibutikken.dk
Du vil umiddelbart herefter modtage en kvittering.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.
Ligeledes hvis du kommer under den fragtfri grænse for et køb, trækkes fragtprisen fra prisen på den returnerede vare inden tilbagebetaling.

 

Returnering

Ønsker du at benytte dig af fortrydelsesretten, skal varen returneres hurtigst muligt eller senest 14 dage efter, du har gjort butikken opmærksom på, at du ønsker at fortryde køb af varen.

Returvarer skal sendes til:

Allergibutikken Aps
GL. skolevej 7
6600 Vejen

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

For at lette håndteringen af din returvare, anbefaler vi, at du vedlægger en kopi af ordrebekræftelsen og andre relevante dokumenter for håndteringen af din sag. Vi anbefaler vi desuden, at du pakker varerne forsvarligt og omhyggeligt ind, da du selv har ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor også kvittering for afsendelse. Du skal selv afholde udgifter til returnering, medmindre der er tale om en gyldig reklamation.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
 
Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Elektronik, herunder luftrensere
Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: Kr. 100,-

 

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Rådgivning- der er ingen fortrydelsesret på en allerede udarbejdet rådgivningsaftale.


Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.)
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.


Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Ligeledes indsamles oplysninger om din browser, dine søgetermer, din ip-adresse og netværkslokation, samt oplysninger om din computer, tablet eller telefon.
 
Vi registrerer og videregiver kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Oplysninger som videregives er: Firmanavn, Navn, adresse, Tlf. Email, samt specifikke ønsker til leverancen. Dette videregives til den valgte tranportør, eks. GLS, PostNord eller DAO.

For varer, som "transshippes" fra eksterne leverandør, videregives ordreoplsyninger, samt adresseoplysninger som ovenstående, for levering direkte fra vores samarbejdspartner.
 
Personoplysningerne registreres hos Allergibutikken Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på www.allergibutiiken.dk er Allergibutikken Aps.  


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: mail@allergibutikken.dk 

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice, Bo Fallesen på tlf. 40844020 eller på email: mail@allergibutikken.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 13.09.2022

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Hent fortydelsesformular !