Om os

Om Allergibutikken

Allergibutikken er en nystartet butik og webshop, der er specialiseret i produkter til folk med allergier og overfølsomhed over for bl.a. kemikalier, parfume og meget mere.

Allergibutikken er opstået ud fra egne behov og viden om, hvor svært det kan være at få fat i dagligdagsprodukter, som personer med astma, kemikalieoverfølsomhed, høfeber og hudallergi har brug for.

Vi har derfor et nøje udvalgt produktsortiment, udvalgt specielt på grund af deres allergivenlighed samt vores egne erfaringer med, hvilke produkter, der kan bruges af allergikere og lindre gener.

Vores sortiment består af allergivenlige og veganske produkter, bl.a. tekstiler, hudpleje og makeup samt kosttilskud og homøopatiske lægemidler. Vi har også et udvalg af produkter, der kan afhjælpe gener og generelt gøre hverdagen nemmere for en allergiker eller følsom person.

Vi prioriterer danske producenter af allergivenlige produkter samt certificerede varer efter kendte normer, bl.a. Astma Allergy Nordic, Allergy Certificed m.f. Med andre ord finder du hos os kun produkter, der er rene og naturlige og som vi og vores leverandører kan stå 100 % inde for.

Vores produkter er særligt udvalgt til at stabilisere og styrke immunforsvaret, som ofte er ramt, når man lider af allergi - og det er produkter, som ellers ikke er at finde i enhver dagligdagsforretning.



 

 

 

 

 



 

Om Jette og Bo

Allergibutikken bliver til dagligt drevet af parret, Jette og Bo, som hver især har solid erfaring med diverse allergier.

Jette har i over 10 år arbejdet som selvstændig kosmetolog og har deraf god erfaring med hudallergi og allergier generelt. Hun har erfaring med, hvilke kosmetiske produkter, der er frie for problematiske stoffer og som kan benyttes af allergikere, uden at det fører til gener eller eskalering af allergien.

Jette er desuden uddannet maler og ved alt om maling og hvilke materialer, der kan benyttes i et hjem med allergi.

Bo lider selv af MCS (mangeartet kemikalieoverfølsomhed) og har levet med astma i over 35 år. Han har stor erfaring med sygdommene og hvad de trigges af.

Bo har også en solid og personlig erfaring med, hvad der kan mindske og afhjælpe allergier.

Jette og Bo arbejder til dagligt begge i Kolding, hvor deres “lille” butik og showroom har til huse. Her kan du se alle vores produkter og høre mere om vores erfaring samt få en masse gode tips og tricks med hjem.

Allergibutikken er altså hele 40 års personlig og produkterfaring pakket ind i en butik og en webshop.

Har du brug for hjælp?

Lider du af allergier, høfeber eller kemikalieoverfølsomhed? Vi kan hjælpe dig med at finde de helt rette produkter til dine behov. Vi lever selv til dagligt med allergier og sygdom, og med samlet 40 års erfaring ved vi, hvad der virker og hvad der ikke gør. Vi er her selvfølgelig for at sælge en vare, men din oplevelse er for os i højsædet.

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 40844020 eller mail@allergibutikken.dk for gratis råd og vejledning om vores produktsortiment.